Elfelejtett dalok


RockDélelőtt - 2017.01.11

Drowning Pool: Bodies

Az 1996-ban alakult texasi Drowning Pool egy alternatív/nu-metal banda, akiknek karrierjét a 2000-es évek els? felében elért kezdeti sikereik után sajnálatos módon szinte azonnal egy szörnyű tragédia árnyékolta be.A banda 2001-ben megjelent Sinner című bemutatkozó albuma - köszönhet?en els?sorban a róla kimásolt Bodies című kislemez sikerének - mindössze hat hét alatt elérte a platinastátuszt az 1 millió eladott példány után, azonban a csapat nem sokáig örülhetett a hirtelen jött népszerűségnek.

A zenekar frontemberét, Dave Williamst ugyanis 2002-ben a lemezt promotáló koncertkörút egyik állomásán holtan találták a banda turnébuszában. A fiatal frontemberrel egy korábban nem diagnosztizált szívelégtelenség végzett.

Bár a gyászból felocsúdó hangszeresek hamarosan megtalálták Willimas utódját, Jason `Gong` Jones személyében azonban ? sem bizonyult végleges megoldásnak a frontemberi poszt betöltésére. Csakúgy, ahogyan az ?t követ? ex-Soil énekes Ryan McCombs sem, aki habár 6 évet töltött el a csapat élén, 2011-ben szintén elhagyta a zenekar sorait. Vagyis a mostani énekes, Jasen Moreno már a negyedik és remélhet?leg utolsó a sorban, azonban sem vele, sem a korábbi frontembereikkel nem tudták megismételni els? és legnagyobb slágerük sikereit.

Jöjjön ez a brutálisan zúzós tétel, már szól is a Drowning Pool és a Bodies.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Drowning Pool cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Donászy Tibor
Ozzy Osbourne
Metallica
 

VENDÉGÜNK LESZ