Aktuális


RockDélelőtt - 2017.01.06

Def Leppard: We Belong

Vadonatúj videoklippel jelentkezett minden id?k egyik legsikeresebb angol rockbandája, a Def Leppard.A We Belong című lírai szerzemény immáron a negyedik megfilmesített dal a csapat legutóbbi, önmagáról elnevezett stúdióalbumáról, amely szerte a világon a listák élmez?nyébe került és remek kritikákat is kapott még 2015 végén.

A szóban forgó szám különlegessége, hogy nem csak Joe Elliott frontember, de a csapat összes tagja, még Rick Allen dobos is mikrofont ragad benne, hiszen a dalban minden hangszeres énekesként is f?szerephez jut 1-1 sor erejéig.

A dalt szerz? Elliott szerint - bár ezt kevesen tudják, de - Allen is remek énekes, egyszerűen a saját döntése alapján, a zenekar gitárosaival ellentétben nem szokta kivenni a részét a banda legendásan híres vokáltémáiból, ezúttal azonban kivételt tett és az egy mindenkiért, mindenki egyért elve alapján ? sem maradt ki a sorból a dal felvétele során.

A kisfilm az album többi videoklipjével együtt a csapat And There Will Be A Next Time - Live From Detroit című, 2017. február 10-én megjelen? vadonatúj koncert DVD-jén is megtalálható lesz majd, aminek anyagát az észak-amerikai nyári turnéjuk detroiti állomásán rögzítette a zenekar és ami természetesen Blu-Rayen és CD-n is hamarosan elérhet?vé válik. Most azonban jöjjön ez a speciális újdonság, amit biztosan egy más rádióban sem hallhattál még, ez a Def Leppard és a We Belong.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

Szűcs Antal Gábor
Németh Gábor
Fischer László
 

VENDÉGÜNK LESZ