Aktuális


RockDélelőtt - 2017.01.05

Leander Kills: Élet

Bejutott a MTVA Dal című műsorának elődöntőjébe az ország egyik legnépszerűbb modern metal csapata, a Leander Kills.A 2015-ben a Lőjetek fel című számmal már elinduló és az Akusztik versenyt meg is nyerő Leander Rising tavaly alakult utódzenekara a készülő új lemezük Élet című dalával került be a 30 résztvevő közé, ahol a klasszikus rock`n`rollt játszó Peter Kovary & The Royal Rebels mellett egyedüliként képviseli a kemény műfajt Köteles Leander és zenekara.

A kérdés mint mindig, most is az, hogy vajon melyik hazai énekes, énekesnő vagy zenekar képviselheti majd Magyarországot a jövő évben megrendezésre kerülő 62. Eurovíziós Dalfesztiválon. Az első adás január 14-én este lesz látható a királyi televízió műsorán, a 30 esélyes szerzeményt pedig december végén hozzák majd nyilvánosságra az elődöntőbe jutott előadók.

A jó hírt megünnepelve mi már el is hoztuk neked a vadonatúj dalt, amiért majd egy emberként szurkolhatunk néhány napon belül. Ez a Leander Kills és az Élet.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Leander Kills cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Tér-Idő
Koszta János
Giant
 

VENDÉGÜNK LESZ