Dalok története szóban és zenében


RockDélelőtt - 2017.01.05

Warrant: Heaven

A `80-as évek végének és a `90-es évek elejének egyik legsikeresebb pop-metal formációja kétségtelenül a Los Angeles-i Warrant volt, akiknek olyan himmnuszaik, mint a Cherry Pie vagy az Uncle Tom`s Cabin, illetve az olyan balladáik, mint az I Saw Red és a Heaven a mai napig a műfaj legismertebb alapnótáinak számítanak.Utóbbi még Jani Lane énekes és Steven Sweet dobos korábbi bandája, a Plain Jane egykori dala volt, de rögzítésre általuk sosem került. Amikor azonban a két zenész csatlakozott a Warranthoz, a szám a zenekar repertoárjának része lett.

A gyönyörű szerelmes power ballada a csapat Dirty Rotten Filthy Stinking Rich című bemutatkozó albumán kapott helyet, viszont a korong producerének választott Beau Hillnek egyáltalán nem nyerte el a tetszését, ezért a banda kiadója - akik szintén potenciált láttak a nótában - végül egy másik szakemberrel kevertette meg a számot.

Amikor aztán az album második kislemezeként piacra dobták, a dal olyan hatalmas sikert aratott, ami nem csak a zenekart, de a Columbiát is meglepte, ezért a multi egy újabb változatot is elkészíttetett bel?le, hogy a hangzása még bombasztikusabbá és rádióbarátabbá váljon.

A dal végül egészen a Billboard 100-as lista 2. helyéig menetelt és mindössze a Milli Vannilli egyik slágere választotta el a vezet? pozíció elérését?l. Azonban azt semmi nem akadályozhatja meg, hogy most nálunk is ez az igazi klasszikus következzen, úgyhogy már szól is a Warrant és a Heaven.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

Queens Of The Stone Age
Twisted Sister
Soundgarden
 

VENDÉGÜNK LESZ