Aktuális


RockDélelőtt - 2017.01.04

Disturbed: The Sound Of Silence

Kihirdették a 2016-os év Grammy-jelöltjeit, így a rock és a metal kategória esélyeseit is bejelentették a szervez?k.Díjra számíthat többek közt a Metallica, a Megadeth, a Primus, a Blink-182, a Korn és a Disturbed is.

Azonban nem csak ?k, de az r`n`b nagyasszonya, Beyoncé is ott szerepel a Legjobb rock el?adásért járó szobrocska várományosai közt. Igen, jól hallottad, ez a hír pedig az egész rock és metal világban hatalmas felháborodást okozott.

Meglepettségének a Disturbed frontembere, David Draiman is hangot adott, akivel a díva egy kategóriában verseng majd a zeneipar egyik legnagyobb elismeréséért. Az énekes szerint ugyanis ahol ?ket és Beyoncét egy kalap alá vehetik egy ilyen megmérettetés során, ott a legnagyobb tisztelettel is, de valami nagyon nagy baj van.

Hiszen habár az énekesn? dalában a White Stripes egykori énekes/gitárosa, Jack White is közreműködik, illetve a számban a Led Zeppelin When The Levee Breaks című klasszikusának részletei is felcsendülnek, ez még nem teszi indokolttá a rock kategóriában való jelöltséget, ahol egyébként az Alabama Shakes, a Twenty One Pilots és a tavaly elhunyt legendás David Bowie esélyes még a díjra Beyoncé és David Draimanék mellett.

Mindenestre, kíváncsian várjuk a fejleményeket, addig pedig jöjjön most utóbbitól és zenekarától a magát Paul Simont is lenyűgöz?, remekül sikerült feldolgozásuk, ez a Disturbed és a The Sound Of Silence.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Disturbed cikkek a radiorock958.hu-n:

2016.11.30 Dalok története szóban és zenébenHozzászólásokEzt láttad már?

Iron Butterfly
From First To Last
Frenreisz Károly
 

VENDÉGÜNK LESZ