Aktuális


RockDélelőtt - 2016.12.09

Supernem: Generáció

Egy közösen meghozott döntés alapján 15 év után távozik a Supernem soraiból a banda alapító dobosa, Mozsik Imi.A zenekar a Facebookon oldalán jelentette be a hírt, amelyben azt is kihangsúlyozták, hogy az elválás a legnagyobb békességben történt, azonban azt személyes ügyüknek tekintik, így ennél b?vebben nem kívánnak beszélni róla.

A csapat ezen kívül megköszönte Iminek az elmúlt másfél évtizedet, amelyet együtt töltöttek és egyúttal a helyére érkez? új tag kilétét is felfedték. A csapat dobosa 2017-t?l ennek értelmében ugyanis az ?riás zenekarból is ismert Nagy Dávid lesz, akit hivatalosan a december 28-i Supernem ?vzárón mutatnak majd be rajongóiknak Papp Szabiék.

?s akárcsak ?k, mi is sok sikert kívánunk Iminek és reméljük, hogy mihamarabb hallunk majd fel?le, akár egy vadonatúj zenei produkciója létrejötte kapcsán. ?s persze drukkolunk Dávidnak és a fiúknak is, kíváncsian várva a további újdonságokat a banda háza tájáról. Most viszont jöjjön a zenekar egyik legnagyobb slágere, természetesen még a klasszikus felállásban, ez a Supernem és a Generáció.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Supernem cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Kelemen András
Játék Tillával
Váry (Marci) Zoltán
 

VENDÉGÜNK LESZ