Aktuális


RockDélelőtt - 2017.05.23

Glenn Hughes: Heavy

Teljes az idei Fezen fesztivál rock-és metal zenei felhozatala: Magyarországra érkezik a Deep Purple egykori basszusgitáros/énekese, a legendás Glenn Hughes.Az angol muzsikus így olyan nemzetközi sztárok mellé sorakozik fel az igencsak színes és minőségi programban, mint a shock rock király, Alice Cooper, a brit heavy metal alapbandája, a Saxon vagy a kaliforniai punk-rock istenek, a The Offspring.

A "Rock hangja"-ként aposztrofált brit zenész hosszú pályafutása alatt olyan zenekarokban fordult meg, mint a Black Sabbath, a funk rock úttörő Trapeze és természetesen a Deep Purple, akikkel három albumot is elkészített a `70-es évek során. Közben jó néhányszor körbeturnézta a Földet, de mindig jutott ideje a szólókarrierjére is, így a tavalyi év végén már a tizennegyedik önálló albuma jelenhetett meg Resonate címmel.

A lemez a főhős szerint "az eddigi legsúlyosabb albuma", csupa olyan dallal, amik az "élő előadásért könyörögnek", az élményt pedig az idén 20 éves székesfehérvári fesztivál harmadik napján akár testközelből is átélhetjük majd. Mi azonban már most hoztunk neked egy kis ízelítőt a korongról, már szól is Glenn Hughes és a Heavy.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!
További Glenn Hughes cikkek a radiorock958.hu-n:
HozzászólásokEzt láttad már?

Köves Miklós
Zakk Wylde feat. Corey Taylor
Tátrai Tibor
 

VENDÉGÜNK LESZ