Aktuális


RockDélelőtt - 2017.05.12

Nickelback: Song On Fire

Vadonatúj dallal jelentkezett az utóbbi 15 év kereskedelmileg legsikeresebb rockbandája, a kanadai Nickelback.A Song On Fire című középtempós ballada immáron a második kislemezre másolt tétel a Feed The Machine címmel június 9-én boltokba kerülő új stúdióalbumról, ami a szóban forgó szerzemény ellenére sokkal keményebbre sikeredett elődeinél Chad Kroegerék elmondása szerint.

A csapat legutóbbi albuma 2014-ben látta meg a napvilágot, No Fixed Address címmel, azóta pedig csak egyetlen dalt, az Eagles-ös Don Henley Dirty Laundry című slágeréből készült feldolgozást dobták piacra a 2016-os év során. Az új korong producere a korábban Slashhel és a Shinedownnal is együtt dolgozó Chris Baseford lesz, a tavaly ősszel Budapesten is teltházas koncertet adó banda pedig júniusban indul turnéra a tengerentúlon az amerikai Daughtry társaságában.

Európai dátumukról egyelőre nincs szó, de remélhetően hamarosan ismét ellátogat hozzánk a világhírű kanadai négyes. Azonban addig is jöjjön most tőlük ez a ropogós újdonság, amit biztosan egy rádióban sem hallhattál még, ez a Nickelback és a Song On Fire.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

System Of A Down
The Raconteurs
Arctic Monkeys
 

VENDÉGÜNK LESZ