Aktuális


RockDélelőtt - 2017.05.10

Ozzy Osbourne: Miracle Man

Újra együtt a nagy páros - visszatér Ozzy Osbourne szólócsapatába egykori gitárosa, Zakk Wylde.Kereken 30 évvel azután, hogy annak idején először csatlakozott az énekes zenekarához és pontosan 10 évvel azután, hogy utoljára együtt dolgoztak a rocker Black Rain című nagylemezén, ismét az ikonikus gitáros erősíti majd Ozzy bandájának sorait a Sötétség hercegének idei koncertjein.

Ráadásul, ha hihetünk az ígéreteknek, 2018-ban egy új stúdióalbumot is piacra dob majd a Black Sabbath egykori frontembere, amin így minden bizonnyal szintén újra Zakk játéka lesz hallható, aki ezúttal a görög Gus G-t követi majd a híresen klasszis gitárosok hosszú sorában.

A külön töltött időszakban Wylde saját zenekarában, a Black Label Society-ben muzsikált, Ozzy pedig a Black Sabbath-tal járta a világot és egyúttal búcsúzott el rajongóitól, de természetesen szólókarrierjét sem hanyagolta el az elmúlt évek során. Izgatottan várjuk a további fejleményeket a duó háza tájáról, most azonban egy kis nosztalgia gyanánt hallgassuk meg egyik első közös nagy slágerüket 1988-ból, jön Ozzy Osbourne és a Miracle Man.Rádió Rock 95.8, minden, ami rock!HozzászólásokEzt láttad már?

Sammy Hagar
American Hi-Fi
RockBogrács
 

VENDÉGÜNK LESZ